Restaurant De Bootsman​Activiteiten

Voor ieder wat wils

Op zoek naar de beste routes in Stegeren en omgeving? Wandelen, fietsen, trailrunnen, mountainbiken of andere outdoor-activiteiten, er zijn diverse routes in de omgeving van Stegeren. Verken de routes in Stegeren of ontdek kindvriendelijke routes voor je volgende gezinsuitje.

In samenwerking met AnSi events kunnen er ook activiteiten georganiseerd worden bij Restaurant De Bootsman in combinatie met een arrangement. Waaronder een route in een DAF met een puzzeltocht. Bekijk voor meer activiteiten de website van AnSi Events.

Ontdek de mogelijkheden

Familieboerderij
"Het Nijenhuis"

Ga ook eens naar familieboerderij "Het Nijenhuis" in het mooie Diffelen, gelegen aan de Overijsselse rivier de Vecht. Op deze plek boert de familie al verscheidene generaties lang. Begonnen in een schuurtje, maar inmiddels staat er een grote schuur die is uitgebreid met een streekwinkel. Boek een kamer in de luxe boeren B&B! De sfeervolle kamers zijn van alle gemakken voorzien!

Welkom bij
Erve Praestinck

Even helemaal loskomen uit je dagelijkse omgeving? Beleef de rust en de ruimte van het mooie Vechtdal en slaap in één van de twee appartementen. Wat vroeger diende als pinkenstal is geheel verbouwd tot bed and breakfast.

Ontdek het landschap in Overijssel!

Samen met vrijwilligers zijn er zo'n 100 wandel- en bijna 50 fietsroutes ontwikkeld in prachtige gebieden in Overijssel.Deze routes kun je downloaden via de gratis routeapps. De wandelapp. heet ‘Wandelen in Overijssel’ en voor fietsers is er ‘Fietsen in Overijssel’. Je vindt de apps in de Apple App Store en Google Playstore.

Wandelen in Overijssel
Fietsen in Overijssel
Wandelen in Overijssel
Fietsen in Overijssel

Wandelen in een afwisselend landschap met drassig hoogveen, hallenboerderijen, heuveltjes, grazige oeverlanden, vennen en zandverstuivingen.

Ontdek spectaculaire fietsroutes in Stegeren en geniet van prachtige natuur en adembenemende landschappen.

Trailrunning kan worden gezien als een prestatietocht waarbij een ieder zowel fysiek als mentaal op de proef wordt gesteld. Elke gefinishte deelnemer is per definitie een winnaar. De nadruk ligt op sport, gezelligheid én natuurbeleving.

Diverse mountainbikeroutes door de bossen van Stegeren.Overwegend over onverharde paden.

Voor meer info

stuur een bericht