Het is goed vertoevenop ons heerlijke terras​

Terras

Ons terras is één van de mooiste in de regio. Door de bomen is het ook in de zomer goed vertoeven op het schaduwrijke terras.

Rust even uit van uw wandeling auto- of fietstocht en geniet van een kopje koffie of thee. In combinatie met de vriendelijke prijzen uw bezoek meer dan waard!

“Aj komt
zöj’t goed
heb’n”

Goed vertoeven op het schaduwrijke terras

Een lekker kopje koffie

Een smakelijk diner

Genieten in een ontspannen sfeer

Ons restaurant, in het hartje van het mooie Overijsselse Vechtdal, is geschikt voor diverse gelegenheden, van diners tot familie- en zakelijke bijeenkomsten.

Geniet in een ontspannen sfeer van een met zorg bereide maaltijd. U kunt uw dag beginnen met een lekker kopje koffie of sluit af met een smakelijk diner. Ons restaurant heeft ook een gezellig terras waar u heerlijk kunt loungen.

Onze Tip!

Ga er eens op uit met collega’s van het werk of met het team van de plaatselijke sportvereniging, in een andere omgeving samen zijn zorgt voor een betere band. Vooral wanneer je dagelijks met elkaar om gaat, zoals op de werkvloer, is het belangrijk dat je elkaar op een andere manier leert kennen.

De medewerkers van Restaurant De Bootsman denken graag met je mee om een geslaagd uitje samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of neem een kijkje bij activiteiten om alvast wat ideeën op te doen voor jullie uitje.

Neem gerust contact met ons op