Bekijk onzeMenukaart
Restaurant De Bootsman gaat voor kwaliteit
Het team van Restaurant De Bootsman heeft een nieuwe menukaart samengesteld. Met nieuwe smaakvolle gerechten, favorieten die weer terug op de kaart zijn en uiteraard de hardlopers die gebleven zijn.
Natuurlijk kun je ook alleen lunchen, borrelen of een kop koffie met wat lekkers erbij nemen.
Aj komt
zöj’t goed
heb’n.
Gewoon goed en smakelijk eten
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Uit de wok met teriyaki saus.
€ 12,95
met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise.
€ 12,95
gebakken met knoflook roomsaus
€ 12,95
huisgerookt met avocado en balsamico
€ 12,95Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en rauwkost.
met mosterdsaus
€ 25,95
drie stuks gebakken en geserveerd met remouladesaus
€ 27,95
Keuze uit: met zigeunersaus, champignon roomsaus of pepersaus
€ 24,95
met kruidenboter.
€ 29,95
met champignon roomsaus
€ 26,95
met pepersaus.
€ 27,95
uit de wok met verse groenten en zoete saus
€ 24,95
spareribs, varkenshaas en kipfilet met knoflooksaus.
€ 26,95
keuze uit: marinade Western of Smokey BBQ
€ 25,95
met saus van champignons, paprika en prei
€19,95
keuze uit: zigeunersaus, champignon roomsaus of pepersaus
€ 19,95Desserts
Speciale koffie's
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.
€ 7,95
Vanille-ijs met advocaat en slagroom.
€ 7,95
Vanille-ijs met rozijnen in brandewijn en slagroom.
€ 7,95
Met slagroom.
€ 8,95
Hazelnootsmaak met slagroom.
€ 8,95
Diverse zoete lekkernijen en bol vanille-ijs
€ 10,50
Amaretto en slagroom.
€ 7,50
Irish whisky, bruine suiker en slagroom.
€ 7,50
Grand marnier en slagroom.
€ 7,50
Tia maria en slagroom.
€ 7,50
Diverse zoete lekkernijnen en onze eigen Bootsman likeur.
€ 9,25Reserveer
een tafel
Graag voor 16.00 uur reserveren. Na die tijd graag bellen.
Maandag en dinsdag zijn wij gesloten.
Op eerste en tweede kerstdag, serveren we alleen het kerstmenu. Reserveren kan telefonisch.